Sådan bruger du Min Læge-appen

Min Læge-appen giver dig som borger nem adgang til din praktiserende læge via video- og e-konsultation. Herudover kan du få hurtigt overblik over både dine og dine børns aftaler, prøvesvar, vaccinationer.

Læs mere og kom godt i gang med Min Læge-appen ved brug af vejledningerne nedenfor.

::OBS:: Er du praktiserende læge, kommunal medarbejder eller praktiserende speciallæge?

Vejledning til videokonsultation

Din praktiserende læge kan med Min Læge-appen tilbyde dig en videokonsultation.

Før du kan benytte dig af videokonsultation, skal du have en aftale med din læge, og der skal være aftalt et tidspunkt, som var det en fysisk konsultation eller en aftale om et sygebesøg.

Det vil altid være en lægefaglig vurdering, om en problemstilling kan behandles på video, eller om du skal forbi egen lægen til en fysisk undersøgelse. Klik på knappen for at hente en kort guide til hvordan du nemt kommer i gang med videokonsultation.

Vejledning til e-konsultation

Klik på knappen for at hente en kort guide til hvordan du nemt kommer i gang med e-konsultation.

Vejledning til tidsbestilling

Klik på knappen for at hente en kort guide til hvordan du nemt kommer i gang med tidsbestilling.

Vejledningen til videokonsultation med en speciallæge

Min Læge appen bliver løbende udrullet blandt de praktiserende speciallæger. Klik på knappen for at hente en kort guide til hvordan du kan få en videokonsultation hos din speciallæge, hvis denne speciallæge understøtter videokonsultationer.

Sådan bruger du Min Spærring

Du har som patient mulighed for at spærre for udvalgte sundhedsdata via Min Læge-appen, så data ikke kan deles til fx andre sundhedspersoner, som du er i behandling hos. Spærringen kan i dag foretages på aftaler booket hos egen læge, men på sigt kan du spærre for alle aftaler, du måtte have i sundhedsvæsenet fx på sygehuse, hos speciallæge eller i kommunen.

Læs her en kort vejledning til hvordan du kan bruge Min Spærring i Min Læge-appen.

Hent appen Min Læge appen

Hvis du ikke allerede har installeret Min Læge, kan du hente appen på Google Play eller i App Store. Dette gør du via din smartphone eller tablet.

Google Play (googleplay.com)
App store (appstore.com)

Appens tilgængelighed

Min Læge-appen efterlever de nye WCAG-krav. Det betyder, at appens funktioner er tilgængelige for blinde, svagtseende og personer med fysiske handicap.

OBS! Du skal bruge MitID for at logge ind i Min Læge-appen.